Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΜΑ ΝΕΔΗΚ ΛΕΜΕΣΟΥ - Καρναβαλίστικη Παρέλαση 14/02/2010

Η ΝΕΔΗΚ Λεμεσού πιστή στις παραδόσεις και τα έθιμα της πόλης της συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην ετήσια Καρναβαλίστικη παρέλαση που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί.
Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος μαζί μας στο πιο φαντασμαγορικό Καρναβάλι της Κύπρου, σε ένα θεσμό που για τους λεμεσιανούς χάνεται στα βάθη των αιώνων. Αποδεικνύοντας τη στήριξη μας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας συμμετέχουμε επίσημα φέτος στη παρέλαση και ευελπιστούμε να καθιερωθεί στη δράση της ΝΕΔΗΚ. Θα δημιουργήσουμε πεζοπόρο άρμα που θα έχει τον τίτλο «Ζούγκλα.cy».
Η θεματολογία μας έχει επιλεγεί για να καυτηριάσει διακωμωδώντας τα κακώς έχοντα στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών στη Κύπρο. Οι στολές των συμμετεχόντων ομαδοποιούνται σε αστυνομικούς, κατάδικους, «κοινές γυναίκες», παίχτες καζίνο(mafia), χούλιγκανς, εγκληματίες-κουκουλοφόρους, πολιτικούς, δημοσιογράφους και γυναίκες-φόνισσες.
Ελάτε λοιπόν από όλη την Κύπρο να γιορτάσετε συμμετέχοντας μαζί μας στο Λεμεσιανό Καρναβάλι!Υποσχόμαστε να ζήσετε μια εμπειρία μοναδική!Θα χορέψουμε στους ρυθμούς του καρναβαλιού μέχρι τελικής πτώσεως!
Κόστος συμμετοχής 35 ευρώ. Στη τιμή περιλαμβάνεται η στολή και τα accessories. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 3 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα:99 343485, 99 903838, 99 746713
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΣΕΙΣ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου