Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΔΗΚ 20/12/2010

Ο ΝΕ.ΔΗ.Κ Λεμεσού ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες πολίτες που παραβρέθηκαν στην χθεσινή μας φιλανθρωπική εκδήλωση για παρασκευή και ψήσιμο της μεγαλύτερης σιεφταλιάς στο κόσμο στην καρδία του κέντρου της Λεμεσού.

Οι στόχοι μας επετεύχθησαν. Πλέον η μεγαλύτερη σιεφταλιά στο κόσμο έχει εγγραφή στο Guinness World Record και έχει μήκος 12 μέτρα και 20 εκατοστά. Μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες μετά το ψήσιμο του, το σιεφταλί γίγαντας είχε εξαφανιστεί. Η ζήτηση από τον κόσμο ήταν τεράστια.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα έσοδα από την πώληση του, θα διατεθούν στον Σύνδεσμο συγγενών καρδιοπαθειών Εφήβων και Ενηλίκων Κύπρου και έτσι εκπληρώνουμε και τον άλλο και κυριότερο στόχο μας.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λεμεσού και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Χρίστου για την πολύτιμη βοήθεια και την αμέριστη στήριξη στη δύσκολη αυτή προσπάθεια μας.

Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του χορηγούς που από την πρώτη στιγμή δέχθηκαν την πρόσκλησή μας και προσέφεραν απλόχερα και δωρεάν τα προϊόντα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου