Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ





Η ιδεολογία μας είναι υπαρκτή, οι θέσεις μας ξεκάθαρες. Η παράταξή μας ιδρύθηκε για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και συμφερόντων όλων των Κυπρίων από την μιά αλλά και την εποικοδομητική και υπεύθυνη συμμετοχή μας ως νέοι στον αγώνα για δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προβλήματος.

Η εποχή των πολιτικών πολώσεων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο ιδεολογικός χώρος του κέντρου καλείται να διαδραματίσει τον ιστορικό του ρόλο. Οι νέοι ζητούν μια σύγχρονη φωνή που να ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα. Μια σύγχρονη φωνή που θα αφουγκραστεί τα μηνύματα των καιρών και θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του σήμερα.

Με λάβαρο την ιδεολογία του κέντρου, όλα αυτά τα χρόνια προσφέραμε, προσφέρουμε και θα προσφέρουμε ακόμα περισσότερα. Για την ΝΕΔΗΚ Λεμεσού η ιδεολογία αποτελεί το λόγω ύπαρξης της και ταυτόχρονα την ουσία των αγώνων της. Η ιδεολογία του κέντρου δεν παρασύρθηκε από τις κούφιες διακηρύξεις του παρελθόντος αλλά καλείται να διαδραματίσει σήμερα τον ιστορικό της ρόλο. Είμαστε έτοιμοι να σου προσφέρουμε την βοήθεια που χρειάζεσαι , ώστε μέσα από την πορεία που θα χαράξεις να γίνεις ο πολίτης του Αύριο που χρειάζεται η πατρίδα μας για να προχωρήσει επιτέλους όχι δεξιά κι’ αριστερά, αλλά ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου